- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
به تاریخ ۲۲ جدی ۱۳۹۵، خانم فریده ۴۱ ساله طی حمله انتحاری بر ماموران پایینرتبه پارلمان جان باخته و ۴ دلبند و مادر داغدار خود را تنها رها نمود. بازماندگان وی در کنار درد جانکاه، در فقر و تنگدستی شدید بهسر میبرند و متاسفانه تا به حال هیچکسی به داد آنان نرسیده است.
از شما هموطنان عزیز، خواهشمندیم تا با کمکهای تان بازوی این خانواده درددیده شده و نگذارید آنان مجبور به ترک مکتب و ادامه تحصیل شوند. شما میتوانید یکجا با نماینده حزب همبستگی بهطور مستقیم کمکهای تان را به خانواده فریده برسانید و اگر در خارج از افغانستان زندگی میکنید، یکی از دوستان شما میتواند ما را همراهی کند. البته در صورت خواست شما، نام و مقدار کمک شما از همین صفحه به نشر خواهد رسید.
برای ارسال کمک به خانواده فریده از طریق همین صفحه فیسبوک پیام بفرستید و یا هم از طریق شماره موبایل و ایمیل ذیل در تماس شوید:
شماره تماس: ۰۷۰۰۲۳۱۵۹۰
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
facebook.com/hambastagi
برای معلومات بیشتر درمورد زندگی دردآور خانم فریده، این مطلب را بخوانید:
http://www.hambastagi.org/new/fa/reports-farsi/2189-farida-killed-by-taliban-suicide-attack.html
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
بنابر تماسهای مکرری که از سوی خوانندگان سایت حزب همبستگی دریافت نمودیم، مطلع شدیم که سایت حزب از سوی شرکت مخابراتی ام.تی.ان سانسور گردیده است. این شرکت سایت حزب را در رده «تندروی» و «فعالیتهای نظامی» قرار داده دسترسی کاربرانش بر آن را قطع نموده است. مضحک اینست که بر سایتهای طالبان، داعش و دیگر گروههای تروریستی هیچ سانسوری از جانب این شرکت اعمال نگردیده است.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
یکی دیگر از شخصیتهای وطندوست و رسالتمند وطن ما در دیار غربت پدرود حیات گفت. این بار استاد امین سیماب با مرگ نابهنگامش، دوستان و عزیزانش را در سوگ نشاند. «حزب همبستگی افغانستان» در حالی که خاموشی این انسان مبارز را به خانواده و نزدیکانش تسلیت عرض میدارد، گوشههایی از زندگی پربار وی را به نشر میسپارد.
امین سیماب در سال ۱۳۳۵ (۱۹۵٦ میلادی) در گذر سه دکان عاشقان و عارفان شهر کهنۀ کابل در خانوادۀ متعلق به طبقۀ متوسط پایین پا به عرصۀ وجود نهاد. دروس ابتدایی را در مکاتب ابتدائیۀ عمراخان در واصل آباد و محمود هوتکی در دهبوری کابل به سر رساند و شامل لیسۀ غازی گردید. در سال ۱۳۵۴ بنابر علاقه و خواهش خود شامل فاکولتۀ ادبیات پوهنتون کابل گردید و در سال ۱۳۵۸ به درجۀ عالی فارغ و بحیث استاد در دیپارتمنت انگلیسی پذیرفته شد. فراغت او، آغاز سالهای خون و خیانت، بیداد و جنایت، شکنجه و ناله بود و هیچ انسان باوجدانی نمیتوانست در آن شرایط «شُلۀ خود را بخورد و پردۀ خود را بکند».
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
به تاریخ ۲۳ دلو ۱۳۹۴ (١٢ فبروری ٢٠١٦) شاخه ننگرهار «حزب همبستگی افغانستان» طی محفلی از داکتر ضیا بزرگداشت به عمل آورد. این انسان متعهد و ضدبنیادگرا به تاریخ ٢ دلو ١٣٩٤ در یک حادثه ترافیکی در کوتل نغلو جان باخت و دوستان و اقاربش را در سوگ عمیقی نشاند.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
جواد علی از معلمان باسابقه و وطندوست و از اعضای فعال «حزب همبستگی افغانستان» بود که تقریبا چهارسال قبل از امروز دیده از جهان بست.
جواد علی فرزند محمدرضا در سال ١٣٣٦ در یک خانواده فقیر و بیبضاعت و مذهبی در قریه تاجکل ولسوالی یکهولنگ ولایت بامیان دیده به جهان گشود. به سن هفت سالگی راهی مکتب شد. در دوره مکتب با استادان و همصنفان رویه نیک داشته، درجه علمی وی در صنف متوسط بوده عشق و علاقه فراوانی به مطالعه جانبی داشت. از همان دوران مکتب حس انسانی و دفاع از مظلومان در او شعلهور بوده از بیعدالتی رژیم مستبد وقت سخت رنج میکشید و همصنفانش را به مطالعه و مبارزه علیه بیعدالتی ترغیب میکرد.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
با تاسف فراوان اطلاع یافتیم که دو عضو جوان «حزب همبستگی افغانستان» طعمهی دریا شدند. محمد عثمان و محمد اعظم که مصایب روزگار آنان را واداشته بود تا در راه آزادی و بهروزی کشور گام گذاشته در کنار دیگر آزادیخواهان و مبارزان این سرزمین قدم نهند، در مدت کوتاه زندگی مبارزاتی شان همیشه در اکسیونهای حزب همبستگی نقش فعال ایفا مینمودند و در ترویج سیاستها و مواضع حزب شان نقش موثری ادا نمودند. «حزب همبستگی افغانستان» ضمن ابراز تسلیت به خانواده و دوستان و همرزمان این دو عضو جوانش، تعهد میسپارد که با تمام نیرو برای تحقق آرمانهای جانباختگانش مصممانهتر از پیش به مبارزه ادامه دهد.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
بازهم گنجینه دیگری از دانش و آگاهی و استقامت جاودان گشت. نه تنها مردم فراه بلکه سراسر افغانستان یکی از صادقترین، نجیبترین و وطندوستترین شخصیتهای شان را از دست دادند. استاد محمد علم خان، آموزگار زبده و متعهد، رهبر مبارز و شجاع، غمخوار مردم مظلوم و یک انسان سراسر شرف و نجابت بعد از سالها جدال با بیماری پارکینسون، به تاریخ ٢٧ قوس ١٣٩٣ (١٨ دسامبر ٢٠١٤) پدرود حیات گفت. مرگ نابهنگام و دردناک استاد، نه تنها خانواده و دوستان بلکه تمامی شاگردان، همرزمان و راهیان واقعیاش را در سوگ عمیقی فرو برد.
استاد محمد علم خان در زمرهی نامآوران و پیشگامان عدالتخواه و ستمستیز وطن ما بود که عمرش را وقف مردم و کشورش نمود. استاد طی زندگی پرفروغ و پرافتخارش در برابر مظالم اجتماعی و جنایات ستمکاران رنگارنگ چون کوه استوار ماند، نه کرنش نمود و نه معامله. غرور، عزت و غیرت تودههای شریف خود را حفظ کرده و برعکس دشمنان رنگارنگ میهن را همیشه وامانده ساخته، به تحقیر گرفت.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
با تاسف فراوان خبر غمناک دیگری از فراه بدست ما رسید که درندگان طالبی بازهم یکی از اعضای آگاه «حزب همبستگی افغانستان» را در ولسوالی پشت کوه قلعه کاه ولایت فراه به شهادت رسانیدهاند. به تعقیب جانباختن فریده و نوراحمد طی سال جاری، این سومین عضو برجسته حزب همبستگی در این ولسوالی میباشد که با قساوت تمام از سوی جنایتپیشگان طالبی به شهادت میرسد.
سید شیرآغا در خانواده علمدوست و دهقانپیشه در سال ۱۳۴۳ در قریه کوهجر ولسوالی قلعه کاه چشم به جهان گشود. دوره تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در قریه چاه زندان و مرکز ولسوالی قلعه کاه به انجام رسانید و ماهی بیش از ختم تحصیلات ثانویاش در لیسه زراعت فراه نمانده بود که رژیم استبدادی و ضدمردمی خلق و پرچم ظهور کرد و سید شیرآغا نیز همسان سایر هموطنانش با از دستدادن پدر، اولین ضربه را از سوی مزدوران روسی متقبل شده و ترک تحصیل کرد. از آنجایی که، او فرزند بزرگ فامیل بود بعد از ناپدیدشدن پدر سرپرستی مادر، دو خواهر و دو برادر کوچکش را به دوش گرفته، رهسپار ایران شد و مدتی به کارگری جهت اعاشه و اباته خانواده پرداخت.
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
- توضیحات
- نویسنده: حزب همبستگی افغانستان
- رده: اطلاعیهها
مقالات برگزیده
مقالات رسیده
هنر و ادبیات
از صفحات تاریخ ما
تعداد مهمانان حاضر: 262 نفر