تسلیمی رژیم منفور اسراییل در برابر اراده خلل‌ناپذیر خلق فلسطین

تسلیمی رژیم منفور اسراییل در برابر اراده خلل‌ناپذیر خلق فلسطین

هنری کسینجر، استراتژیست نامدار یهودی‌تبار و وزیرخارجه و مشاور امنیت ملی سابق امریکا در مصاحبه‌ای در ۲۰۱۲ گفته بود: «تا ده سال اسراییلی وجود نخواهد داشت.» حرف او تعجب اکثریت را برانگیخت اما فوران خشم مردم فلسطین در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، نسل‌کشی دیوانه‌وار صهیونیست‌ها و نهایتا زانو زدن خفتبار شان در برابر اراده پولادین خلق فلسطین نشان داد که افسانه «شکست‌ناپذیری» این غده سرطانی خاورمیانه فروپاشیده و عمر قلدری‌اش به سر رسیده است.

جشن فلسطینیان پس از اعلام آتش‌بس

پس از ۱۵ ماه مقاومت درخشان جنبش آزادیبخش فلسطین در برابر دولت ددمنش اسراییل و حامی آن امریکا، بالاخره جلاد غزه را به تسلیمی وا داشت و مجبور شد تسلیم ننگین را پذیرفته توافقنامه آتش‌بس با «حماس»ی را امضا کند که آن را تروریست نامیده و برای نابودی‌اش قسم خورده بود.

اسراییل با وحشیگری تمام غزه را با خاک یکسان و بیش از صدهزار باشنده این منطقه کوچک را شهید، تاسیسات عامه و شفاخانه‌ و مکتب‌ را بمباران، آب و برق را قطع، و مسیر کمک‌‌رسانی را مسدود کرد، اما نه مخروبه‌ها، نه قحطی، نه سرما، نه امراض، و نه بی‌رحمی و تجاوز دستجمعی از سوی نیروهای وحشی رژیم صهیونیستی، نتوانست اراده‌ی آنان را برای ماندن در سرزمین شان بشکند و این پایداری سبب شکست ذلتبار اسراییل گردید. دلیل دیگر پیروزی فلسطین در این نبرد سازماندهی مجدد و ادامه نبرد پس از شهادت رهبران شان است.

با آن که ماشین قدرتمند رسانه‌ای غرب کوشید تاج ظفر بر سر اسراییل گذاشته افکار عامه را منحرف سازد، ولی صدها خبرنگار شجاع و شرافتمند با قبول خطر، اخبار و تصاویر دست اول را از جهنم غزه مخابره و جهان را از میزان دهشت صهیونیست‌ها و ایستادگی اسطوره‌ای زنان و مردان آن که هیچ مقدار بمب و نسل‌کشی و شکنجه نتوانست خللی در روحیه سرشار وطندوستی شان وارد کند، مطلع ساختند. بر اساس لیست «کمیته حمایت از خبرنگاران»، ۱۶۶ تن از این گزارشگران کشته شدند. یاد اینان را که نقش شان را در شکل‌گیری حرکت‌های وسیع جهانی در حمایت از غزه، جانبازانه ادا نمودند همواره باید زنده نگه‌داشت.

جشن فلسطینیان پس از اعلام آتش‌بس

بعد از مقاومت تاریخی انقلابیون ویتنام و شکست مفتضحانه امریکا، جهان کمتر شاهد چنین پایداری و نبرد افسانه‌ای مقابل امپریالیزم و حواریون‌اش بود. غزه به راستی نام خود را به‌عنوان استالینگراد عصر ما در تاریخ و افکار عمومی جهان حک نمود، جایی که سرانجام اسراییل و تمامی حامیان غربی‌اش را در برابر اراده‌ی خلقی تسلیم‌ناپذیر به زانو نشاند. پیروزی پرابهت مردم فلسطین منبع الهام برای ستم‌کشان سراسر جهان و نفس تازه‌ای برای جنبش‌های ضدامپریالیستی خواهد گشت.

انتونی‌ بلینکن وزیر خارجه امریکا هم به این حقیقت معترف است. او در آخرین سخنرانی‌اش که با «وزیر نسل‌کشی امریکا» خوانده شدن‌اش توسط معترضانی برهم خورد، گفت:

«حماس را نمی‌توان تنها با راه‌ حل نظامی شکست داد. برآورد ما اینست که حماس به همان اندازه که صفوفی را از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگی به اقتصاد اسراییل آسیب می‌زند. غزه، اسراییل را در عرصه بین‌المللی منزوی ساخته و باعث بی‌ثباتی شده است.»

و امیراویوی، جنرال متقاعد اسراییلی نیز این را تایید نمود:

«ما در وضعیتی هستیم که سرعت بازسازی حماس بیشتر از سرعت نابودی آن توسط [ارتش اسراییل] است.»

رژیم صهیونیست در حالی علیه غزه و افکار عامه جهان می‌جفید که بدون کمک نظامی و اقتصادی امریکا قادر به تداوم جنگ نبود. این دولت جنگ‌افروز جهت سرپا نگه‌داشتن رژیم نتانیاهوی جلاد، ۱۴ میلیارد دالر کمک نظامی به اسراییل ارسال نمود که علاوه بر ۳.۸ میلیارد دالر سالانه است. از مقامات ارشد قوای هوایی اسراییل اعتراف کرده است که اگر تامین بمب‌های بیشتری توسط امریکا نمی‌بود، جنگنده‌هایش ظرف چند ماه از مهمات خالی می‌شدند.

یوسی‌یهوشوا، تحلیلگر نظامی اسراییل در گفتگو با تلویزیون «آی۲۴» درباره توافق آتش‌بس درماندگی‌اش را چنین اظهار داشت:

«توافق آتش‌بس نشان‌دهنده شکست صدراعظم نتانیاهو از نظر سیاسی و دیپلماتیک و همچنین شکستی برای هرتزی‌هالیوی لوی‌درستیز ارتش است. ارتش نتوانست ماموریت خود را به سرانجام رسانیده و بر حماس غالب گردد. همچنین ما نتوانستیم از نظر سیاسی جاگزینی برای حماس ارایه دهیم و همه اینها با هم شکست خوردند و ما را به این وضعیت و به این توافق رساندند....

با همه‌ی امکانات، پول، کمک‌های امریکا و با تمام ۶۰۰ جیت جنگی و ۱۲ کشتی که به اینجا آمدند تا ما تسلیحات کافی در برابر حماس داشته باشیم، ما در این جنگ شکست خوردیم، ما در جنگ هفتم اکتبر شکست خوردیم و به نتیجه خوبی دست نیافتیم. ما در برابر حماس در غزه نتیجه خوبی به دست نیاوردیم و شکست خوردیم.»

ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسراییل آتش‌بس را برای دولت‌اش «افتضاح»‌ نامیده تهدید کرد که استعفا خواهد داد. پس‌لرزه‌های این ناکامی را در بحران شدیدتر سیاسی و اعتراضات در داخل اسراییل شاهد خواهیم بود. مردم صلح‌دوست جهان نیز برای کشانیدن قصاب غزه نتانیاهو به محکمه جهانی که قبلا حکم دستگیری‌اش را صادر کرده است، تلاش خواهند ورزید.

ایستادگی و مبارزه غزه برای هزارمین بار به جهانیان ثابت ساخت که استیلاگران مسلح با قوی‌ترین سلاح‌های عصر «ببرهای کاغذی‌ اند» که با هیچ قساوتی نمی‌توانند در برابر عزم و ایستادگی خلل‌ناپذیر یک خلق بپاخاسته دوام آرند و سرانجام به تسلیم و خواری و فرار مجبور خواهند گشت. همان طوری که امریکا در ویتنام، بریتانیا و شوروی در افغانستان، فرانسه در الجزایر، آلمان در روسیه و... رسوا و شرمسار شدند، هیچ دستگاه و نیروی وابسته به امپریالیزم نمی‌تواند یک سرزمین و مردم‌اش را تا ابد اسیر نگهدارد.

غزه با تل خاک یکسان شد و بازسازی آن سال‌ها را در بر خواهد گرفت؛ زنان و مردان و کودکان بی‌شماری شهید شده و یا زیر آوار مدفون ماندند؛ تعداد وسیعی از اطفال والدین شان و اقارب شان را از دست دادند و زنانی زیادی بیوه شدند اما غلبه بر هیولای صهیونیستی این زخم‌ها را التیام خواهد بخشید چون در برابر این همه قربانی، مردم فلسطین افتخار تاریخی و بی‌نظیری را کسب نمودند. این ناکامی شرمناک باید همواره برای اسراییل کابوس ترسناکی باشد که با هیچ جنایت و درنده‌خویی قادر نخواهد گشت آن را از حافظه تاریخ محو سازد.

افق آزادی و رستگاری فلسطین با تمام فر و شکوه از دل خون و دود و باروت غزه نمایان است!

جشن فلسطینیان پس از اعلام آتش‌بس

مقالات برگزیده

مقالات رسیده

هنر و ادبیات

از صفحات تاریخ ما

تعداد مهمانان حاضر: 28 نفر