ادامه اشغال افغانستان: ادامه جنگ، بنیادگرایی، جنایت و...

ادامه اشغال افغانستان: ادامه جنگ، بنیادگرایی، جنایت و...

اسارت مردم افغانستان تحت اشغال امریکا و ناتو و دست‌نشاندگان داخلی شان هفده‌ ساله شد. دیگر بر اکثریت مطلق افغان‌ها، سوای آنانی که دالر و کرسی چشم و وجدان شان را کور ساخته، ثابت گردیده است که تجاوز نظامی امریکا، وطن و مردم ما را عمیق‌تر در گودال خون و فساد و بدبختی غرق کرده به میدان خطرناک رقابت‌های امپریالیستی مبدل ساخته است. متجاوزان امریکایی و متحدانش با شعارهای زیبای «دموکراسی»، «جنگ با تروریزم»، «حقوق زن» و «بازسازی» بر ماتمکده‌ی ما یورش بردند تا به خاطر منافع استراتیژیک و اقتصادی شان مردم خسته از جنگ ما را باز هم قربانی سیاست‌های شوم شان سازند. هفده سال حضور نظامی امریکا و ناتو، از جمله سیاه‌ترین روزهای تاریخ ماست که علاوه بر قتل‌عام صدهاهزار افغان، روی کار آوردن و تقویت انواع باندهای خطرناک تروریستی و رهزنان، تبدیل افغانستان به فاسدترین و مافیایی‌ترین کشور جهان، رشد کم‌سابقه تولید و قاچاق مواد مخدر، تاراج ذخایر زیرزمینی دست‌نخوره وطن ما، افزایش فاصله بین فقر و سرمایه، تباهی و دربدری اکثریت نفوس کشور، ستم وحشیانه بر زنان و سوءاستفاده رذیلانه از نگون‌بختی‌های آنان، فرار جمعی جوانان درمانده و بیکار و فراوان فجایع دیگر پیامد آن به شمار می‌روند.

چندی قبل، کرزی این شاه شجاع سوم با حنیف اتمر و چند تن هم‌جنس میهنفروش شان چون محقق، خليلي، قانونى، ولى مسعود، منصور نادرى، ضرار مقبل، زلمى رسول، سپنتا، هادى ارغنديوال، حامدگيلانى، وحيدالله سباوون، احدى، صادق مدبر، جرأت، قطب‌الدين هلال، عبدالله قرلق و دین‌محمد که اکنون بی‌صاحب شده‌اند در خانه صبغت‌الله مجددی گردهم آمده خواهان بازنگری پیمان امنیتی با امریکا شدند. وقاحت برای این خاینان حد و مرزی ندارد؛ وطن‌فروشان پلیدی که تا دیروز تقلای عرضه ارزان افغانستان به امریکا را داشتند،‌ وقتی مورد کم‌مهری بادار قرار ‌گرفتند، یک‌روزه قبله عوض کرده و در خدمت دیگری در می‌آیند. مگر همین سپنتا نبود که متن سند فروش کشور را با امریکایی‌ها تنظیم نموده با بی‌شرمی یک غلام حلقه‌به‌گوش آن را از افتخارات زندگی‌اش می‌شمارد؟؛ مجددی به سبک پدران شیادش در پایان لویه‌جرگه امضای این شرم‌نامه، دلقک‌نمایی کرده اعلام داشت که اگر این سند به زودی امضا نشود کشور را ترک خواهد گفت؛ اتمر که در خودفروشی استاد است، ننگ امضا نهادن بر این سند را در تاریخچه سیاه و شرم‌آورش افزود؛ کرزی و چوکره‌هایش که سوار بر بی‌۵۲ بر ارگ نصب و یک‌ونیم دهه تمام با رقص به هر ساز امریکا مجری برنامه‌های شیطانی غرب بوده‌اند، حال با اکت‌های تهوع‌آور ضدامریکایی شاید عده‌ای از بلی‌گویان یا غافلان را بفریبند اما نه هرگز مردمی را که داغ‌های ستم و پلیدی بادار و مزدوران شان به مغز استخوان آنان رسیده است.

هنگامه‌هایی از رده‌های بلند دولت جنگ‌افروز امریکا شنیده‌ می‌شوند که در نظر دارد با خصوصی‌سازی جنگ افغانستان به قتل‌عام جاری شدت بیشتری بخشد. این پیشنهاد سال قبل در هنگام اعلام «استراتیژی جدید» امریکا توسط ایرک پرنس، رییس «شرکت بلک واتر» صورت گرفت. شرکت بدنام گانگستری که بخصوص در عراق آنچنان به جنایات وحشیانه دست زد که بالاخره وادار به ترک آن کشور و حتا تغییر نام گردید. هرچند نیروهای اشغالگر امریکایی در هفده سال کوشیدند اکثر برنامه‌‌ها و اعمال ضدانسانی شان برملا نگردند، بازهم گوشه‌ای از ددمنشی‌های شان در برابر مردم ما فاش گردید، اما با خصوصی‌سازی جنگ دامنه این شناعت‌ها را گسترش داده و سبب بدامنی و کشتار بیشتر خواهند گشت. خصوصی‌سازی جنگ، یعنی قتل انسان‌های بیگناه بیشتر در بدل پول بیشتر.

تا زمانی که افغانستان تحت اشغال نظامی و اقتصادی و سیاسی امریکا قرار دارد، گروه‌های وحشی چون طالبان، داعش، جنگسالاران و سایر مزدوران نیز توسط متجاوزان و رقبای منطقوی شان تمویل و تسلیح خواهند شد که طبعا موج جنگ و تروریزم، نه تنها سرزمین داغدار ما که کشورهای همجوار و کل منطقه را نیز در کامش فرو برده و دامنه آن روزتاروز گسترش خواهد یافت. مبارزه جهت قطع کامل دستان خونین پاکستان، ایران، عربستان و سایر دولت‌های منفور در خاک ما نیز فقط و فقط درگرو مبارزه متشکل برای استقلال می‌باشد.

«حزب همبستگی افغانستان» بدین باور است که هیچ نیروی خارجی پیام‌آور صلح و خوشبختی بوده نمی‌تواند، بخصوص دولتی چون امریکا که تاریخ جنایت‌بارش با کشتار و تباهی و چپاول و سفاکی آمیخته بوده و هر جا پا گذاشته ارمغانی جز بدبختی نداشته است.

با آگاهی و بسیج مردمی باید به نیروی تسلیم‌ناپذیری برضد مزدوران مرتجع بنیادگرا و غیربنیادگرا و باداران اشغالگر شان گردیم! فقط یک نیروی استقلال‌طلب و دموکراسی‌خواه با پایه توده‌ای، می‌تواند افغانستان را از جهنم جاری نجات بخشد و بس.

حزب همبستگی افغانستان

۱۵ میزان ۱۳۹۷ – ۷ اکتوبر ۲۰۱۸

مقالات برگزیده

مقالات رسیده

هنر و ادبیات

از صفحات تاریخ ما

تعداد مهمانان حاضر: 127 نفر