جلسه شورای ولایتی «حزب همبستگی افغانستان» در بامیان

جلسه حزب همبستگی در ولایت بامیان

جلسه شورای ولایتی «حزب همبستگی افغانستان» در بامیان به تاریخ ١٢ عقرب ١٣٩٢ (٣ نوامبر ٢٠١٣) در دفتر ولایتی این حزب در مرکز بامیان برگزار شد. در این جلسه بیش از ٣٠ تن از اعضا و فعالان حزب به شمول نمایندگان ولسوالی های ورس، پنجاب و یکاولنگ شرکت ورزیده بودند.

در آغاز انجنیر جواد مسئول دفتر ولایتی گزارش مختصری از فعالیت این حزب در بامیان ارائه نمود. او از ایجاد کمیته ولسوالی ها، جمعاوری حق‌العضویت و اعانه، فروش و پخش «همبستگی غږ»، انعقاد کنفرانس های علمی برای جوانان و گشایش دفتر ولایتی، موانع و مشکلاتی که از سوی زورمندان و جنایت کاران محلی که در حکومت کرزی در پست های بلند این ولایت لمیده اند، سخن گفت.

وی گفت:

«در طول ١٢ سال زندگی مردم بامیان تغییر قابل ملاحظه رونما نکردیده، اکثر پروژه ها کوتاه مدت بوده و همه در اختیار زورمندان محلی قرار دارند. حاکمیت تنظیم های جهادی و قومندانان هنوز هم به گونه گسترده در ادارات مشهود است و باوجود سه دهه جنایت و بربریت در برابر مردم، حاکمیت عام و تام را در این ولایت دارند.»

سپس یکی از مسئولینی که از دفتر مرکزی در این جلسه شرکت نموده بود گزارش مختصری را از فعالیت های حزب همبستگی در کابل و ولایات دیگر بیان نمود. وی بیشتر روی ارزش هایی که این حزب در تظاهرات علیه اشغالگران و بخصوص اکسیون هایی علیه سیاهروز های ٧و ٨ ثور آفریده اشاره نمود. او از جریان دستگیری و آزار و اذیت افراد حزب از سوی «امنیت ملی»، حمایت و پشتیبانی گسترده مردم از اقدامات حزب که در واقع طلسم سکوت در برابر جنایت کاران تنظیمی را شکست به صورت مفصل سخن گفت که برای اشتراک کنندگان جلسه دلگرم کننده و امیدبخش بود.

در ادامه روی گشایش دفاتر ولایتی حزب در ٢١ ولایت، آمادگی برای برگزاری سومین کنگره حزب، برگزاری ١٦ اکسیون در ارتباط به موضوعات مختلف و مهم، مطرح شدن حزب در داخل و خارج کشور، سفر نمایندگان حزب به کنفرانس های بین‌المللی، میزبانی «کنفرانس کابل» میان احزاب «چپ سویدن» و «حزب کارگران پاکستان»، فعالیت سایت و نشریه «همبستگی غږ» به صورت فشرده اشاره کرد.

جلسه حزب همبستگی در ولایت بامیان

در اخیر دیدگاه حزب در مورد انتخابات آینده، خروج نیروی های امریکا و ناتو از افغانستان، جرگه مشورتی برای امضای پیمان فروش افغانستان به امریکا و... را به صورت مفصل بیان نموده گفت:

«انتخابات آینده نیز مانند دو انتخابات قبلی پرتقلب خواهد بود و هر کاندیدی که حلقه غلامی امریکا به گردن آویزد به پست ریاست جمهوری برگزیده خواهد شد. در میان کاندیدانی که از سوی کمیسیون نامستقل انتخابات صالح تشخیص داده شده اند همه به نحوی در بربادی افغانستان مستقیما نقش داشته اند و باید بجای کاندیداتوری محاکمه می‌شدند. میان این کاندیدان آدم مستقل، ملی و پاک دیده نمی‌شود بلکه همه‌ی شان ضدملی و فروخته شده اند بنا حزب و اعضایش به هیچ کاندید ریاست جمهوری رای نخواهد داد اما به شورا های ولایتی از کاندیدانی که مزدور و در حلقه جنایتکاران نباشند و سیاست های حزب همبستگی را دنبال کنند، حمایت خواهیم کرد.

جرگه مشورتی هم برای حضور دایمی سربازان امریکایی در افغانستان رای خواهد داد چون تمامی کسانیکه در این جرگه شرکت می‌کنند نماینده واقعی مردم نیستند بلکه نماینده های انتصابی کرزی و در واقع کاخ سفید هستند که بیشتر با دریافت پول به سیاست های خاینانه کرزی سر می‌جنبانند. پیمان غلامی به امریکا توسط نوکرانش امضا خواهد شد و بدون شک رئیس جمهور آینده نیز ادامه دهنده سیاست های کرزی خواهد بود.»

مهدوی
آقای مهدوی نماینده «حزب همبستگی» در ولسوالی پنجاب

به تعقیب آن آقای مهدوی نماینده ولسوالی پنجاب گفت:

«از زمان فعالیت حزب همبستگی در ولسوالی پنجاب اعضای ما بسیار کم بود با پخش ماهنامه حزب و سیاست درست و افشاگرانه حزب ما مردم به آگاهی رسیده اند و اکنون تعداد اعضای حزب ما به ١٥٠ الی ٢٠٠ تن رسیده اند. هرچند مردم پنجاب تحت فشار و جنایت احزاب جهادی و سیاست های شوم ایران قرار دارند با آنهم نشرات حزب در بیداری شان نقش مهم داشته است. اکثر اعضای حزب را محصلان، معلمان و دهقانان تشکیل می‌دهند و اکثریت شان اعلامیه های حزب را می‌خوانند و علاقمندی شان به حزب همبستگی بیشتر شده است.»

عصمت مشعل نماینده ولسوالی ورس طی نطقی گفت:

«این ولسوالی در گذشته زیر حاکمیت شدید احزاب جهادی قرار داشته با وحشت و دهشت مردم را عقب نگهداشته اند، نسبت به سایر ولسوالی ها مردم این ولسوالی کمتر از نعمت تعلیم و تربیه برخوردار اند. با وجود مشکلات جفرافیایی و برودت هوا، فقر، بیکاری مردم و بدون امکانات مالی توانسته‌ایم دو کمیته ١٥ نفره را تشکیل بدهیم و نشرات حزب را برایشان برسانیم. شرایط ولسوالی ورس نسبت به سایر ولسوالی ها ذیق تر است و باید آهسته آهسته کار کرد.»

قسمت پایانی جلسه به بحث آزاد اختصاص داده شده بود و اعضای حزب سوالات شان را مطرح کردند.

حمیده شجاعی
حمیده شجاعی یکتن از اعضای حزب همبستگی افغانستان

حمیده شجاعی یکی از اعضای حزب گفت:

«در طول ١٢ سال امریکا و غربی ها زیر شعار دموکراسی و حقوق زن زنان زینت‌المجلس را به پارلمان راه داده اند در حالیکه کوچکترین تغییری در وضعیت زنان نیامده است. حزب همبستگی که ادعای مبارزه برای زنان و حقوق مساوی با مردان را دارد، کدام کار ها را جهت بهبود آنان انجام داده است؟ و آیا حزب همبستگی در انتخابات از زنان که کاندید مستقل باشند حمایت می‌کند؟»

به سوالات وی از سوی مسئولان برابر با مواضع حزب توضیح داده شد که در بخش کار میان زنان و آگاهی دهی و ارتقای توانمندی زنان کار های لازم صورت گرفته است. از جمله از برگزاری ٢ محفل هشت مارچ، کورس های سواد آموزی برای زنان، شرکت در کنفرانس های خارجی به عنوان نماینده حزب و غیره ... یادآوری گردید.

در بحث آزاد بیشتر سوالات در باره انتخابات سال ٢٠١٤، جرگه مشورتی، اوضاع جهانی، نقش امریکا در طول ١٢ سال در افغانستان بود که به تمامی آنها پاسخ ارائه گردید. در اخیر برنامه مشخصی که برای پیشبرد فعالیت های آتی حزب در ولایات تهیه شده بود از سوی نماینده ولایتی حزب قرائت و کاپی آن بین نمایندگان پخش گردید.

مقالات برگزیده

مقالات رسیده

هنر و ادبیات

از صفحات تاریخ ما

تعداد مهمانان حاضر: 81 نفر