Silay Ghafar : Parlamento’nun milyonerleri hırsızlar, kaçakçılar ve sömürgeci ülkelerin casuslarıdır!


Silay Ghafar : Parlamento’nun milyonerleri hırsızlar, kaçakçılar ve sömürgeci ülkelerin casuslarıdır!

Afganistan Dayanışma Partisi’nin sözcüsü Silay Ghafar Ariana News’ın (97 Seçimler) programındaki 14 Ocak 2019 tarihli ropörtajında: Özgür bir hükümete sahip değilsek tabii ki onun komisyonları da özgür değildir. Özgür olmayan (Özgür) Seçim Komisyonu da Köşk ve Batı’nın kendi elleriyle seçtiği bir komisyondur ve onların skandalları her yönüyle bellidir ki hatta bu komisyonun şeklini bile yapamamışlardır. Bugün kendilerinin söylediği gibi asıl sebep yönetim zafı değildir. Belki perde arkasında cereyan eden anlaşmalarla komşu ve işgalci devletlerin her biri kendi kölelerini meclise sokmak istediklerinden kaynaklanıyor.

Cumhurbaşkanlığının ikinci muavini bu komisyonların devletin haysiyetine leke düşürdüklerini söylediğinde nedense kendilerinin elini John Kerry yukarı kaldırarak haysiyetlerinin yerle bir olduğuna ve halk ile kendilerini karşılaştıramayacaklarını bir türlü dile getiremiyor.

Eski iki dönemlik parlamento üyelerini gözden geçirdiğimizde neredeyse hepsinin hırsız, kaçakçı ve dış ülkelerin casuslarının olduğunu görürüz. Ancak şimdiki parlamento üyelerine de baktğımızda değişen bir şeyin olmadığına şahitlik ediyoruz ki çoğu zaten eski şahısların akrabaları veya evlatları olup sadece çehrelerin değiştiğini görüyoruz. Dolayısıyla parlamentonun mahiyeti hiç değişmemiş olup özgür olmayan (Özgür) Seçim Komsiyonu’nun üyeleri de aynı kişilerden oluşmaktadır ki yolsuzlukları ortaya çıktığında bir koltuktan diğer koltuğa sektiriliyorlar.

Bugün hükümet, ABD ve tüm satılmış siyasi yorumcular medyadan seçimler var, demokrasi var ve ifade özgürlüğü var propagandasıyla halkı kandırmaya çalışıyorlar. Oysa yukarıdaki terimler sadece bu sistemi meşru göstermek için vardır ve halk bugün böyle bir hükümet ve parlamento ile aydın bir geleceklerinin olamayacağını iyice anlamıştır.

590 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi